5.12.2012

Hiljalleen alkuun

Hiljalleen on päästy alkuun. Ideoitu ja ihmetelty. Minä olen lähinnä kaavoittanut ja koeommellut, Tiina piirtänyt päidemme sisältöä kuviksi. Paljon on myös istuttu koneella. Tilattu kangasnäytteitä ja selvitelty pesuallasvaihtoehtoja. Aurinko on meitä ilahduttanut aika harvoin, mutta heti on otettu kamera esiin, jos niin on käynyt. Peikko viihtyy pakkasella omalla pedillään.

3 kommenttia:

  1. Näyttääpä teillä ihanalta. Toivottelen paljon joulukuisia aurinkopäiviä (pian se taas valkenee!) ja luovuuden puuskatuulia hurjasti! Lauantaina askarrellaan Tanssiinan Taivaassakin, tervetuloa mukaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anne! Lauantaina voitaisiin tulla vaikka lasten kanssa askartelemaan (mahdutaanko mukaan?) - tosin sillä varauksella, että saadaan luumme liikkeelle. Voitaisiin ehkä samalla käydä käsityöläisten joulutorilla käsityön museolla. Meillä on kaikilla neljän päivä loma ja tavoitteena yksi pyjamapäivä... :)

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa! Tilaa näyttää tähän tietoon olevan ihan kivasti askarteluun lauantaina. Omia materiaaleja saa otta mukaan ja tuoda tuliaisina halutessaan jotain purtavaa. Mutta valmiita matskujakin on tulossa, ja niitäkin saa käyttää kyllä.

    VastaaPoista