11.1.2013

Nimi

Meistä saattaa tulla Piilometsä. Kommentoikaa!! Suuntaan tai toiseen. Valmistamme siis vaatteita lapsille. Ainakin nyt aluksi eläinaiheisin painokuvin varustettuan. Ja siis jonkinmoisesta yritysnimestä voi joskus tulevaisuudessa olla kyse, jos tekeminen alkaa innostaa pidemmän päälle. Nimiehdotuksia myös vastaanotetaan. Toinen harkinnassa ollut nimi on Taimi. Niin ja saa ehdottaa hyvää nimeä! Kaikki ehdotukset otetaan kiitollisina vastaanotetaan.

4 kommenttia:

 1. Tämä nimi on käytössä ainakin yhdellä lastenmusalevyllä ja Musiikki- ja Kulttuurikeskus VERSO järjestää Piilometsän säveliä -musiikkikasvatuskoulutusta varhaiskasvattajille Järvenpään kirjaston Tyyni Tuulio -salissa ... -

  Haittaako...??

  VastaaPoista
 2. Kumpikin nimi kuulostaa hyvältä. Piilometsä herättää heti mielikuvituksen, mutta saako sitä käyttää jos sitä on jo käytetty muualla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos toimiala on eri, niin voi olla sama nimi. Ja muistaakseni tuo Piilometsä oli vain tuon yhden musiikkilevyn nimi.

   Poista
 3. Mustakin tuntuu että nuo molemmat ovat mahdollisia. Ehkä Taimi olisi väljempi, mutta Piilometsässä vois olla kaikenlaisia olentoja. Valitkaa painotuksen mukaan ja intuitiolla. Toki googletus on tärkeää, mitä löytyy jo.

  VastaaPoista