6.4.2015

Luovia hetkiä

Kevät etenee ja Aurinkoruudun sakki sutii innokkaasti, välillä kaverit mukana. Tiina ja Essi ovat antautuneet Vedic Art prinsiippien pariin ja välillä ei ihan teokset mahtuneet tavan paperille. Muutaman kerran Pensselien heiluttajat ovat maalanneet yhdessä työhuoneellamme. Muitakin kiireitä tuntuu olevan, Tiina mm joutui valokuvaushommiin muualle.

Kuvissa otteita maalaushetkistä yhdessä ja erikseen. Pääsiäisen värit näkyvät tuloksissa, mutta kaiken kaikkiaan luovuuden ruokkiminen on vaan niin mukavaa ja antoisaa yhdessä omia vetoja vedellen. Keltainen kevät keikkuen tulevi. Pidetään myös mielessä työhuonekamut Sari, Mari ja Essi, jotka Essi oli löytänyt vanhasta sokerimainoksesta. Luovat kokeilut piristivät päivän.
2 kommenttia:

  1. ;) Me ollaan ystävien kesken pidetty ompeluseuroja, joissa jokainen tekee omaa käsityötään, kahvitellaan, jaetaan vuorollaan pieni, hyvä ajatus ja jutustellaan. Maalausseurat kuulostaa tosi mukaville myös!

    VastaaPoista
  2. Yhdessä tekeminen on kivaa, siinä ohessa lentää hyvät jutut plus kahvittelu tai teet herkkujen kanssa ekstraa, mutta rennosti luovien on parasta, pois paineet ja pingotus. Tumma suklaakin riittää. Ja jos halua saada palautetta, voi kavereilta kysäistä, saa yleensä mukavia kehuja. Usein toisten tekemät maalaukset aiheuttavat spontaania ihastelua.

    VastaaPoista