26.10.2017

Avoimet ovet 11.11.2017

Tourulan kuvataiteilijoiden avoimet ovet Jyväskylän Kivääritehtaalla lauantaina 11.11.2017 klo 10–17, Kivääritehtaankatu 6 A, 2. kerros

Vuosittaista avointen ovien päivää vietetään tällä kertaa juhlan merkeissä: vuonna 2017 Tourulan kuvataiteilijat juhlivat viidettätoista toimintavuottaan!

Avointen ovien päivänä yleisö pääsee vapaasti tutustumaan kuvataiteilijoiden työhuoneisiin, taiteilijat esittelevät työskentelyään sekä teoksiaan, ja yleisöllä on myös mahdollisuus ostaa teoksia suoraan taiteilijoilta. Juhlavuoden kunniaksi avointen ovien päivässä vieraana on myös Jyväskylä Sinfonia, jonka neljä kamarikonserttia kuullaan tasatunnein klo 12 lähtien.

15 vuoden aikana Tourulan kuvataiteilijoiden kahdeksassa työhuoneessa on ehtinyt työskennellä useita ammattitaiteilijoita. Tänä vuonna työskentelyn Tourulan kuvataiteilijoiden tiloissa ovat aloittaneet kuvittaja Hannah Alice, korumuotoilija Sini Kolari, taidegraafikko Kirsi Neuvonen, elokuvaohjaaja ja säveltäjä Akseli Plane ja taidekäsityöläinen Nipa Seväkivi. Muut tiloissa toimintaansa jatkavat taiteilijat ovat kuvataiteilija, taidemaalari Mari Antjärvi, graafinen suunnittelija ja kuvataiteilija Tiina Ekosaari, media- ja kuvataiteilija Päivi Hintsanen, graafinen suunnittelija, valokuvaaja ja kuvataiteilija Nina Huisman, kuvataiteilija Hanne-Mari Laitinen, taidemaalari Sari Mansala, kuvataiteilija ja taidegraafikko Kristine Nordling, tekstiilitaiteilija Anu Rinkinen / Popper design ja taidemaalari Timo Sälekivi.

OHJELMA
Klo 10–17 Taiteilijoiden työhuoneet avoinna ja taiteilijat paikalla
Jyväskylä Sinfonian kamarikonsertit (kesto n. 20 minuuttia)

Klo 12 Grigory Tsyganov
Klo 13 Ari Mansala & Dmitri Vasilevsky
Klo 14 Nahoko & Grigory & Ari
Klo 15 Nahoko Kinoshita

Tervetuloa tutustumaan Tourulan kuvataiteilijoiden työhuoneisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti